Start  
  Nyhetsarkiv  
  Webbsändning  
  In English  
  Folksam Challenge 2011  
  Folksam Challenge 2012  
  Folksam Grand Prix  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  

Nyheter

130816 FC deltävling 3

Spännande höjdhopp förväntas

I det manliga höjdhoppet har vi samlat ett gäng högklassiga höjdhoppare i fjolårets finnkampsvinnare Jakob Thorvaldsson IFK Lidingö, Philip Frifelt från IF Göta, Piteåkillen Nils Carlsson samt långväga gäster från Qatar. Den lovande junioren Muammer Aissa Barsham har i år hoppat 2.20 och den tre år yngre Hamdi P Mahamat Allamini Saleh har ett årsbästa på 2.05.

Läs mer

130815 FC deltävling 3

Walter Dix springer 100 meter i Umeå

Den amerikanske OS-medaljören Walter Dix gästar Umeå för att springa 100 meter på Folksam Challenge. Walter Dix som missade VM siktar på en bra höstsäsong och inleder med att springa 100 meter i Umeå. Vi hoppas att formen är vässad då han ställs mot bland annat Tom Kling-Baptiste och Stefan Tärnhuvud.

Läs mer

130815 FC deltävling 3

Tidsprogram & uppdaterat PM

Nu finns tidsprogram ute på hemsidan. PM:t har även uppdaterats med höjningsschema för höjd och stav. Vi ber er observera att huvudtävlingen har ändrad starttid till 12.30,

Läs mer

130812 FC deltävling 3

Förlängd anmälningstid

Det går fortfarande bra att anmäla sig till Folksam Challenge Umeå på söndag. Anmälan på hemsidan går bra måndag och tisdag. Eventuell efteranmälan från onsdag skickas per mail till jan.back@umea.se. Anmäl dig här: Anmälan

Läs mer

130801 FC deltävling 2

Nya starttider för löpgrenar

OBS
I torsdags kväll den 1 augusti gjordes förändringar i tidsprogrammet. 300m män flyttades upp i programmet till 15.25 och de därefter följande löpgrenarna flyttades fram något lite. Kontrollera DIN starttid för säkerhets skull!

Läs mer

130801 FC deltävling 2

Häcktalanger visar upp sig på Åby!

Efter Sanna Kallurs långvariga skadebekymmer har det varit lite tunt i svensk kvinnlig häcklöpning. Men i sommar har det dykt upp flera spännande namn som talar för en ljusnande framtid.

Läs mer

 
 Årets tävlingar 

16 juni - Uppsala
3 augusti - Mölndal
18 augusti - Umeå