Start  
  Anmälan  
  Startlista  
  Tävlings-PM  
  Resultat  
  Tidsprogram  
  Webb TV-sändning  
  Inbjudan  
  Nyhetsarkiv  
  In English  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  

Nyheter

130816 FC deltävling 3

Spännande höjdhopp förväntas

I det manliga höjdhoppet har vi samlat ett gäng högklassiga höjdhoppare i fjolårets finnkampsvinnare Jakob Thorvaldsson IFK Lidingö, Philip Frifelt från IF Göta, Piteåkillen Nils Carlsson samt långväga gäster från Qatar. Den lovande junioren Muammer Aissa Barsham har i år hoppat 2.20 och den tre år yngre Hamdi P Mahamat Allamini Saleh har ett årsbästa på 2.05.

Läs mer

130815 FC deltävling 3

Walter Dix springer 100 meter i Umeå

Den amerikanske OS-medaljören Walter Dix gästar Umeå för att springa 100 meter på Folksam Challenge. Walter Dix som missade VM siktar på en bra höstsäsong och inleder med att springa 100 meter i Umeå. Vi hoppas att formen är vässad då han ställs mot bland annat Tom Kling-Baptiste och Stefan Tärnhuvud.

Läs mer

130815 FC deltävling 3

Tidsprogram & uppdaterat PM

Nu finns tidsprogram ute på hemsidan. PM:t har även uppdaterats med höjningsschema för höjd och stav. Vi ber er observera att huvudtävlingen har ändrad starttid till 12.30,

Läs mer

130812 FC deltävling 3

Förlängd anmälningstid

Det går fortfarande bra att anmäla sig till Folksam Challenge Umeå på söndag. Anmälan på hemsidan går bra måndag och tisdag. Eventuell efteranmälan från onsdag skickas per mail till jan.back@umea.se. Anmäl dig här: Anmälan

Läs mer

130612 FC deltävling 3

Grenprogram färdigt till Umeå

Nu kan ni hitta alla grenar till den tredje challengetävlingen 18 augusti under fliken inbjudan

Läs mer

130416 FC deltävling 3

Välkommen till SM-staden Umeå!

Vi är glada att kunna hälsa alla välkomna till Umeå och Folksam Challenge. Detta är den stora chansen att få känna på banorna och känslan inför 2014 års Friidrotts-SM.

Självklart ska du vara med!

Läs mer

 
 Årets tävlingar 

16 juni - Uppsala
3 augusti - Mölndal
18 augusti - Umeå