Tävla på Instagram!


Under var och en av de tre Folksam Grand Prix-tävlingarna kan du som besökare vara med i vår Instagram-tävling. Första pris är biljetter för två personer till Finnkampen i Tammerfors 3-4 september i år. Båtresan dit och logi är inkluderad.


Så här gör du för att tävla om biljetterna!


  1. Besök någon eller flera av Folksam Grand Prix-seriens deltävlingar.
  2. På arenorna finns Folksams fina solstol. Sätt dig i solstolen och spela in en film som är max 30 sekunder lång där du motiverar varför just du skall åka till Finnkampen i Tammerfors.
  3. Publicera din film via Instagram och tagga den med #FolksamGPStolen. Filmen måste publiceras samma dag som den aktuella Folksam Grand Prix-evenemanget äger rum. Tänk på att ditt konto inte får ha "Privat konto" aktiverat under inställningar i Instagram, eftersom ditt bidrag i så fall inte syns för andra än dina följare.
  4. Naturligtvis får ditt bidrag inte ha något rasistiskt eller på annat sätt kränkande innehåll. Övriga tävlingsvillkor hittar du här.
  5. Tävlingsbidragen bedöms av vår jury där resultatet är en sammanvägning av dess innehåll och hur många Gilla det fått på Instagram. Du behöver alltså inte ha många Instagram-följare för att kunna vinna. Juryns dom är slutgiltig och kan inte överklagas.
  6. En vecka efter varje deltävling tillkännages det vinnande bidraget på den här sidan. Vi försöker även kontakta dig som vunnit med ett Instagram-meddelande.


Lycka till!


Vinnaren i Sollentuna utsedd

Här är vinnaren i vår instagramtävling i Sollentuna:


"Chillade" kids jobbar för en resa till Tammerfors efter ett rafflande Ärovarv 🏃på Sollentunavallen..... och efter att Nikki skjutit fler pilar än någon annan 😄📯🎖 #folksamgpstolen #sollentunavallen #folksam #finnkampen #ärovarvet #riktigtfinkväll #nikkisommar #ottojimenezhugoson #gjordetvåfilmerinnanmenljudetförsvann

Ett filmklipp publicerat av Suzanne Hugoson (@sososuz)Här är vinnaren i vår instagramtävling i Göteborg:

Jag tävlar om 2 biljetter till Finnkampen 3-4 September! 💪🏼 #folksamgpstolen Lägg märke till mitt grammatikfel "finskar"

Ett filmklipp publicerat av I S A L A R S S O N (@isalarsson01)


Här är vinnaren i vår instagramtävling i Karlstad:

Efter att ha sprungit 400m på #folksamGP ville han ta chansen att vinna biljetter till Finnkampen 😊 #folksamGPStolen

Ett filmklipp publicerat av Hanna Westlund (@hannawestlund)


Se samtliga bidrag i vår Instagram-tävling

Här kan du se tävlingsbidragen


Biljetter

Årets tävlingar

28 juni - Sollentuna GP
15 juli - Göteborg Friidrott Grand Prix
27 juli - Karlstad GP


Nästa TV-sändning

Karlstad
SVT2
27 juli
21:45-22:15

Kunskaps-
kanalen
27 juli
19:00-20:25

Karlstad
SVT-play
27 juli
19:00-21:00TITELSPONSOR

SPONSORER