Nyheter

190627 Karlstad GP

Andreas Kramer tillbaka på rekordarenan Tingvalla

Vid de två senaste upplagorna av Karlstad GP har Sävedalens Andreas Kramer noterat nytt svenskt rekord på den klassiska distansen 800 meter. I år är han tillbaka på rekordarenan Tingvalla för start den 3 juli.

Läs mer

190626 Karlstad GP

Supertalangen Tilde Johansson möter IF Götas stjärnor den 3 juli

Falkenbergs Tilde Johansson är en ung supertalang inom friidrotten och hon är nu klar för start i det kvinnliga längdhoppet på Karlstad GP. Där möter hon bland annat IF Götas Karlstads hemmahopp Erica Jarder och Kaiza Karlén.

Läs mer

190625 Karlstad GP

Fanny Roos är i toppform och klar för Karlstad GP

Fanny Roos har under den senaste tiden etablerat sig på en hög internationell resultatnivå. När hon tävlar på den globala touren möts hon med stor respekt och förbättrade tidigare under sommaren sitt svenska rekord i kvinnlig kula till 18.88 meter vid de erkända kasttävlingarna i tyska Halle. Fanny kom trea vid Diamond League-tävlingen i Oslo för 10 dagar sedan.

Läs mer

190620 Karlstad GP

Glödheta Angelica Bengtsson klar för Karlstad GP!

Hässelby SK:s världsstjärna i stavhopp Angelica Bengtsson har tidigare varit en mycket uppskattad gäst i friidrottsstaden Karlstad. Nu är det klart att hon kommer tillbaka och gör en spännande start på Karlstad GP den 3 juli. Angelica har under den tidiga säsongen varit i sin livs bästa form och vann bland annat Roms Diamond League-gala på nya svenska rekordhöjden 4.76 meter.

Läs mer

190614 Sollentuna GP

Ståhl tillbaka på favoritarenan

Längsta kastet i världen 2016. Längsta kastet i världen 2017. På tisdag återvänder Daniel Ståhl till Sollentunavallen som varit värd för flera av hans bästa kast. Däribland det personliga rekordet 71.29 som han vann Sollentuna GP med för två år sen. Han ställs mot olympiske mästaren, OS-trean och världstvåan.

Läs mer

190614 Sollentuna GP

Löparna trivs i Sollentuna


Svensk löpning är på frammarsch. På det två senaste åren har det satts 17 svenska rekord på medel- och långdistans. Kalle Berglund, Lovisa Lindh samt arrangerande Turebergs Napoleon Solomon och Yolanda Ngarambe kommer till Sollentuna GP.

Läs mer

Nästa TV-sändning

Sollentuna
SVT Play
18 juni
TITELSPONSOR

SPONSORER