TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORERNyheter

210427 Karlstad GP

Återigen dags för friidrott i världsklass på Tingvalla IP!

Nu är det klart att det blir friidrott i världsklass även i år på Tingvalla IP. Tisdagen den 22 juni välkomnas återigen några av världens bästa friidrottare till Tingvalla IP i Karlstad när Karlstad Grand Prix avslutar årets intensiva Folksam Grand Prix-säsong. Tävlingen kommer att sändas på SVT i huvudkanal mellan 18.00 och 20.00.
- Det känns underbart att vi trots ovissheten kring livepublik kan bjuda på internationellt gångbar friidrott från Karlstad även i år. Det är viktigt för sporten, för våra partners, för de aktiva och för friidrottspubliken, säger Johan Engberg från arrangörsklubben IF Göta.

Läs mer

210426 Sollentuna GPDen heta OS-sommaren 2021. Idrottare som toppar formen i jakt på världsresultat. Söndag den 13 juni står Sollentunavallen värd för årets andra Folksam Grand Prix-deltävling, och välkomnar några av de största friidrottsstjärnorna i världen. Missa inte de allra bästa svenskarna mot toppinternationellt motstånd.

Sollentuna GP har en fin tradition av att bjuda på fantastiska tävlingar, där bland Daniel Ståhl år efter år har presterat världsresultat. Vad får vi se från honom och de andra stjärnorna i sommar?

Läs mer

Nästa TV-sändning

Göteborg
SVT2
2 juni


Soffbiljett Göteborg

Köp din soffbiljett här!


Soffbiljett Karlstad

Köp din soffbiljett här!
TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER