Välkommen  
  Nyheter  
  Inbjudan  
  Startlistor  
  Tidsprogram  
  PM  
  Media  
  Organisation  
  Om galan  
  Resultat  
  Liverapportering friidrott.se  
  Biljetter  
  Bildarkiv  
  In English  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  
 Om galan 

Det här är Karlstad GP

Måndag 28 juli 2008

Karlstad GP (fd Götagalan) är en elitfriidrottstävling som ingår i Folksam Grand Prix. I år det nionde upplagan sedan återstarten 1999. Vi har kört alla år sedan dess med undantag för 2004, då vi arrangerade SM. Nytt för året är att arrangemanget byter namn till Karlstad Grand Prix.

För andra året i rad sänds Folksam Grand Prix, där Karlstad GP är en del, i TV4. Elektroniska resultattavlor på innerplan, snyggare inramning, spektakulära grenpresentationer och mer happenings för publiken utanför tävlingsarenan är andra exempell på nya Folksam Grand Prix!

Huvudtävlingen pågår 18.30-20.30 med förtävlingar från ca 16.00. Genom åren har massvis av stjärnor besökt Tingvalla IP och vi har upplevt två svenska rekord, Linda-Marie Mårtensson i kula 1999 och Christian Olsson i tresteg 2002.

Publiken är alltid månghövdad och vädret vackert, så det blir alltid underbara friidrottskvällar när Karlstad GP/Götagalan går av stapeln!

Känn er alla varmt välkomna till årets stjärnspäckade upplaga som garanterat kommer att bjuda på några av landets största friidrottsstjärnor.

 
 Tack 

Folksam Grand Prix vill tacka alla inblandade i Folksam Grand Prix 2008, från ledare och aktiva till publik och arrangörer!
 RSS 

Med vår RSS håller du dig uppdaterad om vad som händer på folksamgp.se.

Prenumerera