Hem  
  Inbjudan  
  Organisation  
  Anmälan  
  Startlista  
  PM/Information  
  Tidsprogram  
  Resultat  
  Media  
  Webbradio  
  Nyhetsarkiv  
  In English  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  

Dagens gren: Kvinnor – 100 meter häck

100712 Karlstad GP

En av kvällens internationellt sett absolut vassaste grenar! Samtliga gäster har personliga rekord under 13 sekunder. Amerikanskan Nichole Denby har noterat så bra som 12.54 på distansen och välmeriterade Vonette Dixon 12.64. Unga norskan Christina Vukicevic jagar EM- formen och finns med på startlinjen. Castlin, Bliss och Barber, USA, Jamaica respektive Trinidad och Tobago är de andra tre i detta grymma heat över de 84 cm höga häckarna!

Elin Westerlund KA2 IF har fått lite av ett genombrott i år med 13.48 som nytt personligt rekord! Elin jagar EM- kvalgränsen 13.35 och hon lär inte klaga på konkurrensen och möjligheten till ett bra lopp här. Vi håller tummarna för Elin!

Banrekordsinnehavaren heter Susanna Kallur, rekordet är från Götagalan 2007 och lyder 12.75. Varning, banrekord i fara!

Det är nu 3 dagar kvar till Karlstad GP den 15:e juli. IF Göta Karlstad kommer fram till dess att presentera Dagens gren, en gren per dag, fram till evenemanget. Här får du chansen att få en djupare inblick i galagrenarna, vilka svenskar tävlar, vilka internationella stjärnor finns på plats och vilka kan överraska? Föreningen jobbar hårt för en välkomponerad gala med Världsstjärnor på Tingvalla IP, här får du chansen att följa detta arbete dagligen!

 
 Tack 

Tack!
Folksam seriens arrangörer tackar alla inblandade i form av sponsorer, ledare, aktiva och funktionärer för årets säsong och hälsar er välkomna tillbaka nästa år!


-