Hem  
  Inbjudan  
  Organisation  
  Anmälan  
  Startlista  
  PM/Information  
  Tidsprogram  
  Resultat  
  Media  
  Webbradio  
  Nyhetsarkiv  
  In English  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  

Mycket intressant trekamp i friidrottsstaden Karlstad!

100713 Karlstad GP

Friidrottens attraktivitet har för en del av fansen att göra med vår idrotts breda reportoar. I samband med Karlstad GP bjuder arrangerade IF Göta Karlstad in till en trekamp som består av kula på Stora Torget under onsdagskvällen och 110 meter häck och längd på Tingvalla IP i samband med huvudgalan.

Vid VM i Berlin förra året presenterade sig tiokampsgiganten Nicklas Wiberg för den bredare svenska allmänheten genom en strålande sjundeplats och nytt svenskt rekord med 8406 poäng. Efter skadeproblem gör han nu en hyperintressant start i den klassiska friidrottsstaden Karlstad.

- Det är en viktig tävling för mig och min första tävling för året. Inför EM är det en bra avstämning.

Även tiokampskollegan Daniel Almgren är klar för EM och en Karlstadsvän.
- Karlstad GP, framför Tingvallas fantastiska publik, är alltid en av säsongens höjdpunkter. I år blir det dessutom extra speciellt, mångkamp på programmet och sista tävlingen innan EM. Lita på att jag är laddad.

I startfältet finns även IF Götas nordiske juniormästare Douglas Stenberg. Arrangörsstaben arbetar dock hårt med att kompletera de svenska aktiva med internationellt motstånd.

 
 Tack 

Tack!
Folksam seriens arrangörer tackar alla inblandade i form av sponsorer, ledare, aktiva och funktionärer för årets säsong och hälsar er välkomna tillbaka nästa år!


-