Välkommen till Karlstad GP

Tingvalla IP 25 juli

Nyheter

180615 Karlstad GP

Sveriges världstoppstjärna Armand Duplantis tävlar i Karlstad

I söndags togs Armand ”Mondo” Duplantis hem en bejublad seger vid BAUHAUS-galan, som ingår i den globala tävlingsserien IAAF Diamond League, på Stockholms stadion. Den svenske supertalangen hoppade 5.86 meter i Stockholm och besegrade bland annat amerikanske VM-ettan från London, Sam Kendricks. Nu har IF Göta Karlstad den stora äran att informera om att Armand Duplantis är klar för start på Karlstad GP den 25 juli.

Läs mer

180612 Karlstad GP

Längdhoppsikonen Michel Tornéus EM-genrepar på Karlstad GP

Idag genomfördes en presskonferens i Folksamhuset i Stockholm med alla arrangörer inför årets Folksam Grand Prix-säsong. IF Götas Johan Engberg presenterade en del tankar inför årets gala. Bland annat informerade han om att Karlstad GP kommer att fortsätta med innovativa inslag på den mycket uppskattade galan i solstaden. Medverkande på presskonferensen var även Hammarby IF:s världsstjärna Michel Tornéus som meddelade den församlade presskåren att han gör sitt genrep inför Europamästerskapen i Berlin på Karlstad GP.

Läs mer

180509 Karlstad GP

Första stjärnorna klara för årets Karlstad Grand Prix

Idag kan arrangörsföreningen IF Göta Karlstad stolt berätta om de första stjärnorna som är klara för årets Folksam Grand Prix i Karlstad. Diskuskastarna Daniel Ståhl och Simon Pettersson kommer till Karlstad Grand Prix den 25 juli. VM-tvåan och världsettan från i fjol, Daniel Ståhl, kommer tillbaka till Tingvalla för att förbättra sitt banrekord från 2017. Förra året innebar inte bara VM-silver för Daniel utan också ett fantastiskt svenskt rekord, i samband med Folksam Grand Prix i Sollentuna, med mycket imponerande 71.29. Nu kommer han alltså tillbaka till Tingvalla och Karlstad i uppladdningen för EM i Berlin.

Läs mer

180305 Karlstad GP

ELITEN ÄR REDO. ÄR DU?

25 JULI PÅ TINGVALLA IP
FRIIDROTT I VÄRLDSKLASS
Onsdagen den 25 juli har IF Göta Karlstad nöjet att
bjuda in till Folksam Grand Prix på Tingvalla IP.

Läs mer

Biljetter

Nästa TV-sändning

Sollentuna
SVT-play
28 juni
18:00-20:00
TITELSPONSOR

SPONSORER