Nyheter

200830 Göteborg GP

Stort tack till alla inblandade som gjorde Göteborg Friidrott GP till en succé!

Det blev trots annorlunda förutsättningar precis som tidigare år en afton fylld av friidrottsglädje när det igår äntligen var dags för årets upplaga av Göteborg Friidrott Grand Prix. Trots utebliven publik var stämningen bland aktiva och funktionärer på Slottsskogsvallen på topp!

Läs mer

200829 Göteborg GP

Separat trestegssändning i efterprogrammet

Glad nyhet för alla trestegsälskare! Vi kör en separat sändning under efterprogrammet med fullt fokus på herrarnas och damernas tresteg. Örgrytes trestegshoppare William Frisk kommer att kommentera tävlingarna som sänds på Svensk Friidrotts Facebookkanal. Sändningen startar 20:10.

Läs mer

200828 Göteborg GP

Se presskonferensen i efterhand

Missade du presskonferensen? Ingen fara. Du kan se den i efterhand på Svensk Friidrotts Facebooksida.

Läs mer

200828 Göteborg GP

Efterprogrammet livesänds i Rosterappen och på Svensk Friidrotts Facebook!

Huvudprogrammet mellan klockan 18–20 i morgondagens Göteborg Friidrott GP sänds som bekant på SVT2. Men nu är det klart att ni kan ta del även av efterprogrammet som startar direkt efter huvudprogrammets slut i Rosterappen och på Svensk Friidrotts Facebook. I Rosterappen kommer ni också kunna följa hela tävlingen med bland annat startlistor, liveresultat och livekommentering.

Läs mer

200827 Göteborg GP

Göteborg Friidrott guidar dig genom lördagens tävlingar

Nu är det bara två dagar kvar till Göteborg Friidrott Grand Prix som sänds live på SVT2 mellan 18–20. Göteborg Friidrott guidar dig igenom galan så att du missar något!

Läs mer

200826 Göteborg GP

Presskonferens i Friidrottens Hus på fredag

Det börjar närma sig årets sista Folksam Grand Prix med stormsteg när det nu är dags på lördag. Men innan dess hålls en presskonferens i Friidrottens Hus.

Läs mer

TITELSPONSOR

SPONSORER