Välkommen  
  Inbjudan  
  Media  
  Resultat  
  Liverapportering friidrott.se  
  In English  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  
Välkommen till Karlskrona GP 2009
KA2 IF hälsar dig hjärtligt välkommen årets Folksam Grand Prix-tävling i Karlskrona: Karlskrona GP. Du bjuds på en massa fin idrott av idrottare i yppersta världsklass. Skriv in datumet 6 juli kl 18:30 i din almanacka så syns vi på Karlskrona IP (Västra Mark).

Nyheter

090702 Karlskrona GP

Carolina Klüft möter världmotstånd i Karlskrona!

När Folksam Grand Prix-serien nu kommer till Karlskrona på måndag är det naturligt att en speciell dam vid namn Carolina ”Carro” Klüft står i centrum för många personers uppmärksamhet. Hon har inlett säsongen med blandade resultat men rapporterna säger att formen nu kommer stegras och IFK Växjö-profilen möter hårt motstånd i Blekinges residensstad då hons ställs mot ryska Olga Kucherenko som är världsfemma efter att hoppat 6.91 den 1 juli i Moskva. Det är en offensiv ”Carro” som bjuder upp till show på måndag.

- Hon har verkligen betonat hur laddad hon är inför att tävla på hemmaplan. För mig är det helt klart att hon har mer kapacitet än hon visat hittills i år och jag hoppas verkligen att alla Karlskronabor köper biljetter och stöttar ”Carro”, säger tävlingdirektören och friidrottsexperten Miro Zalar.

Läs mer

090626 Karlskrona GP

Mattias Claesson siktar på seger vid Karlskrona GP!


Claesson, flitig deltagare
i årets Folksam GP

I vintras tog Mattias Claesson hem en bronsmedalj på 800 meter vid inomhus-EM i Turin. Den 6 juli kommer medeldistansstjärnan till Karlskrona GP för att springa sin specialdistans.
- Det är för mig väldigt viktigt att springa bra i Karlskrona då jag har tidigare fina minnen därifrån. Jag vill verkligen vinna loppet som är en viktig del i mina förberedelser inför VM i Berlin.

Läs mer

090203 Karlskrona GP

Karlskrona GP 6 juli

Även 2009 bjuder KA2 IF på friidrott i världsklass i Karlskrona. Den här gången heter tävlingen Karlskrona GP och går av stapeln den 6 juli. Vi hoppas att vi får se dig på Karlskrona IP (Västra mark) då. Välkommen!

Läs mer