Välkommen  
  Nyhetsarkiv  
  Inbjudan  
  Startlista  
  Tidsprogram  
  PM  
  Media  
  Biljetter  
  Resultat  
  Höjdpunkter gren-för-gren  
  Liverapportering friidrott.se  
  Banrekord Tingvalla IP  
  Organisation  
  Om galan  
  In English  
 
  Sponsorer Folksam Grand Prix  

Det här är Karlstad GP

Karlstad GP är en elitfriidrottstävling som ingår i Folksam Grand Prix. I år det tionde upplagan sedan återstarten 1999. Galan har arrangerats alla år sedan dess med undantag för 2004, då IF Göta arrangerade SM i friidrott.

För tredje året i rad sänds Folksam Grand Prix, där Karlstad GP är en del, i TV4. Elektroniska resultattavlor på innerplan, snyggare inramning, spektakulära grenpresentationer och mer happenings för publiken utanför tävlingsarenan är andra exempel på nya Folksam Grand Prix!

Huvudtävlingen pågår 18.30-20.30 med förtävlingar från ca 16.00. Genom åren har massvis av stjärnor besökt Tingvalla IP och vi har upplevt två svenska rekord, Linda-Marie Mårtensson i kula 1999 och Christian Olsson i tresteg 2002. Avtackningen av Stefan Holm 2008 är ett annat minnesvärt ögonblick i galans historia.

Karlstad GP är ett av IF Göta Karlstads viktigaste arrangemang under året. Det är en möjlighet att bjuda Värmlandspubliken på friidrottsunderhållning i världsklass och de egna aktiva på ett fantastiskt tävlingstillfälle på hemmaplan.

Publiken är alltid månghövdad och vädret vackert, vilket årligen leder till underbara friidrottskvällar när Karlstad GP går av stapeln!

Känn er alla varmt välkomna till årets stjärnspäckade upplaga som garanterat kommer att bjuda på några av landets största friidrottsstjärnor.Sanna Kallur är en av alla superstjärnor som stortrivs på Karlstad GP.