Återigen dags för friidrott i världsklass på Tingvalla IP!

210427 Karlstad GP

Nu är det klart att det blir friidrott i världsklass även i år på Tingvalla IP. Tisdagen den 22 juni välkomnas återigen några av världens bästa friidrottare till Tingvalla IP i Karlstad när Karlstad Grand Prix avslutar årets intensiva Folksam Grand Prix-säsong. Tävlingen kommer att sändas på SVT i huvudkanal mellan 18.00 och 20.00.
- Det känns underbart att vi trots ovissheten kring livepublik kan bjuda på internationellt gångbar friidrott från Karlstad även i år. Det är viktigt för sporten, för våra partners, för de aktiva och för friidrottspubliken, säger Johan Engberg från arrangörsklubben IF Göta.

I utgångsläget får publiken alltså nöja sig med soffbiljetter och följa tävlingarna via SVT. Arrangören kommer att öppna för publik om det är möjligt restriktionsmässigt och då har den som säkrat sin soffbiljett första tjing på livebiljett. Startfälten kommer att presenteras i takt med att det blir klart vilka som tävlar.
- Nu är första delen på plats, nu jobbar med att få till bästa möjliga startfält och vi har faktiskt redan fått en del positiva signaler. Tävlingen ligger tidsmässigt bra och skulle kunna fungera som en perfekt OS-uppladdning för många storstjärnor, konstaterar Johan Engberg.

Folksam Grand Prix 2021 inleds i Göteborg 2 juni och flyttar därefter till Sollentuna den 13 juni innan finalen avgörs i Värmland den 22 juni.

Soffbiljetten säkrar du i länk här till höger. Varmt välkomna!

Säkra din soffbiljett!

Nästa TV-sändning

Karlstad
SVT2
22 juni


Biljett Karlstad

Köp din biljett här!
TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER