Välkommen till Folksam Grand Prix Karlstad

Tingvalla IP - söndag 3 juli!

Nyheter

220425 Karlstad GP

Friidrott i världsklass på Tingvalla IP - för sista gången!

Söndagen den 3 juli avgörs Folksam Grand Prix Karlstad på Tingvalla IP för sista gången. Till 2023 års tävling står Sola Arena klar att användas för denna internationella stortävling vilket innebär att vi ställer till med stor avskedsfest för Tingvalla IP den 3 juli.

Det kommer att bli full aktivitet på Tingvalla IP under hela söndagen med friidrott från förmiddag till kväll. Tävlingen kommer att sändas på SVT i huvudkanal mellan 14.55 och 16.55.

- Vi siktar på att få till en riktig avslutningsfest för Tingvalla IP. Det blir friidrott på högsta internationella nivå blandat med andra härliga inslag, säger Johan Engberg från arrangörsklubben IF Göta.

Startfälten kommer att presenteras i takt med att det blir klart vilka som tävlar.

- Nu är första delen på plats, nu jobbar med att få till bästa möjliga startfält och vi har faktiskt redan fått en del positiva signaler. Tävlingen ligger tidsmässigt bra och skulle kunna fungera som en perfekt VM-uppladdning för många storstjärnor, konstaterar Johan Engberg.

Folksam Grand Prix 2022 inleds i Sollentuna 12 juni och flyttar därefter till Karlstad 3 juli innan avslutning i Söderhamn och Göteborg 26 respektive 30 juli.

Biljetten säkrar du i länk här till höger. Varmt välkomna!

Läs mer
TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER