Välkommen till Folksam Grand Prix Söderhamn

Hällåsen - tisdag 26 juli!

Nyheter

220720 Söderhamn GP

Uppladdning med Simon 23 juli

Ta chansen att träffa Simon Pettersson då han kommer till Söderhamn redan nu på lördag för att ladda upp inför Folksam Grand Prix.

Läs mer

220718 Söderhamn GP

Harting utmanar Pettersson

Det kan bli riktigt spännande på diskusen den 26 juli när Simon Pettersson utmanas av tyska Christoph Harting.

Läs mer

220703 Söderhamn GP

Fanny Roos till Hällåsen 26 juli

I torsdags kunde vi se henne på Diamond League-tävlingen Bauhausgalan på Stockholms Stadion, i mitten på juli åker hon till friidrotts-VM i Euguene och den 26 juli välkomnar vi Fanny Roos till Hällåsen och Folksam Grand Prix.

Foto: Deca Text&Bild

Läs mer

220606 Söderhamn GP

Spring Ärevarvet på Hällåsen


Foto från Ärevarvet i Karlstad.


Samma dag och på samma banor som svenska friidrottseliten tävlar i Folksam Grand Prix går Ärevarvet, för barn mellan sex och tolv år. Ärevarvet är starten på friidrottsgalan och blir en lysande start på tävlingen. Nu kan du anmäla ditt barn, som får en speciell Ärevarvs-T-shirt och går in gratis!

Läs mer

220508 Söderhamn GP

Medvind på 100 m på Hällåsens banorSöderhamns IF kan nu berätta att vi vänder starten efter vinden på 100m-loppen, för att öka chansen för medvindslopp! Med andra ord kommer det kunna gå riktigt snabbt på Hällåsens banor den 26 juli när Grand Prix-deltävlingen går av stapeln.

Läs mer

220426 Söderhamn GP

Simon Petterson kommer till Hällåsen den 26 juli

Söderhamns IF kan idag berätta att Simon Petterson är klar för Grand Prix-deltävlingen i Söderhamn den 26 juli. Med ett OS-silver från Tokyo i somras är Simon Pettersson onekligen ett namn vi är glada att kunna presentera.

Läs mer

TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER